Blago ,rumeno svetlobo, ki je  linerno  polarizirana , uporabljam v  kozmetičnem    salonu že  več  kot 30 let. Nepogrešljiva  je  pri  negi  aknaste  in  izjemno  občutljive  razdražene kože. Pospešuje  samoregeneracijo  kože, deluje  kot  biostimulator  celic , saj  harmonizira  in  pospešuje  procese  celične  presnove.

 delovanje BIOPTRONA

je popolnoma neškodljivo. Vidni  žarki in lahko ogreti infra rdeči žarki, delujejo tudi  do 2 centimetra pod površino kože. UV sevanje pri tem ni prisotno.

Deluje na naraven način, tako da vzdržuje sposobnost regeneracije človeškega telesa in mu pomaga sprostiti njegov zdravilni potencial. Eden od osnovnih mehanizmov delovanja svetlobne terapije je fotobiološki učinkek, katerega osnovna naloga je informacijski vpliv na molekule biološko aktivnih snovi. Molekule biološko aktivnih snovi imajo sposobnost absorbiranja svetlobe s to valovno dolžino in prenašanja energije na druge molekule, ki svetlobe ne absorbirajo.

Koža je po KROMOTERAPIJI vidno pomlajena, pomirjenja,osvežena in ponovno se v njej odlično počutimo.

TUDI STROKOVNJAKI SO IZBRALI MOČNO SVETLOBNO TERAPIJO MEDICINKSE KAKOVOSTI BIOPTRON

Strokovnjaki po vsem svetu so izbrali BIOPTRON  za uporabo v svojih lepotnih klinikah in klinikah proti staranju. Dr. Christian Deperdu, dermatolog in specialist za postopke proti staranju iz Beausoleil v Franciji; dr. Bogdan Dimitrie Niculae, predsednik romunskega Združenja proti staranju in vodja dermatologije na kliniki Lasermed; Dr. Jasmina Lalosevic iz Beograda v Srbiji, ustanoviteljica klinik proti staranju AestheticMed Anti-Aging clinics in dr. Urszula Hura, lastnica zdravstvenega centa Hura na Poljskem so potrdili učinkovitost in enostavnost uporabe svetlobne terapije BIOPTRON pri različnih priljubljenih postopkih proti staranju. Slednji vključujejo revolucionarno svetlobno terapijo po mezoterapiji, uporabi polnil s hialuronsko kislino, liftingu PRP, obraznim liftingu z mezoniti, pilingu in laserskih postopkih in celo kot dopolnilno terapijo pri zdravljenju lasišča in po presaditvi las. Preberite izbrana strokovna mnenja spodaj navedenih neodvisnih strokovnjakov s področja medicine proti staranju.