Bioresonanca

Posebno poglavje predstavlja osupljiv učinek bioresonance na kožo, ki je ogledalo naše duše in zdravja. Zunanji znaki nezdravega načina življenja in nepravilne prehrane in dnevnega stresa se kažejo s pusto in prehitro postarano kožo, aknami, hipersenzibilnostjo kože, prekomerno telesno težo, z maščobnimi blazinicami na nekaterih mestih, pojavo celulita itd. S pomočjo bioresonace ponovno vzpostavimo mikrocirkulacijo v tkivih in s tem vplivamo na delovanje žlez z notranjim izločanjem, pospešimo presnovne funkcije, venski in limfni pretok in tako po naravni poti omogočimo izločanje strupov iz telesa. Na tak način pomagamo odpravljati in upočasniti tudi prezgodnje znake staranja in vse neželjene pojave na telesu.

Ob istočasni uporabi visokoaktivnih negovalnih preparatov  še ojačamo bioresonančni učinek. Ti v obliki nežnih vlažilnih gelov dovajajo koži najbolj prijazna polnila, kot sta hialuron in kolagen ter dragocene aminokisline, peptide in kompleksnejše beljakovine  .Ob pravilni in redni negi dosežemo spektakularne rezultate.

Preverjeno pomaga pri premagovanju težav, kot so :

problemi NEČISTE  in prehitro POSTARANE  kože zaradi različnih vzrokov (stresa, hormonskega neravnovesja, nepravilne prehrane, uporabe agresivnih, toksičnih kozmetičnih proizvodov, detergentov in ostalih kemikalij itd)

ANTICELULITNIH negah in PREOBLIKOVANJU  telesa , oslabljenem TONOSU kože

Bioresonanca s svojim globinskim elektromagnetnim delovanjem optimizira presnovo vsake naše celice in s tem povečuje našo imunsko odpornost in vitalnost našega telesa in duha, povečuje radoživost in veselje do življenja, ter ohranja našo življenjsko energijo.Z bioresonanco stimuliramo in deblokiramo vse energetske meridiane v telesu in s tem uravnovešamo telesno avro. Pretočnost energetskih kanalov se poveča, pospešijo se presnovni in revitalizijski procesi. S pospeševanjem dinamike elektronskih prehajanj v celičnih molekularnih ciklusih ,bioresonanca vpliva na ionizacijske procese v telesnih tekočinah in ponovno vzpostavlja celicam lastne, zdrave frekvence.