Nega obraza vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki nežno in učinkovito ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Nega vašo kožo očisti in jo prenovi. Povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani, ter obogati.Preparati s katerimi vas negujemo, prihajajo iz inteligence ,ki jo je narava shranila v rastlinah in nam jo z ljubeznijo ponuja v dar ,da  ohranjamo kožo,ki izžareva zdravje,vitalnost in žametnost,posledično pa srečno, zdravo in harmonično življenje. Pravilna nega je ključ do lepe polti in zdrave kože.

Ponujamo pestra ponudbo različnih negovalnih postopkov in metod. Uspešno tretiramo mastno kožo, akne, rdečico, preobčutljivost, hiperpigmentacijo, razdraženo kožo in gube. Pri tem bi izpostavila poznavanje AYURVEDE , KTM , REIKI in vrsto drugih ved, ki mi omogočajo širši uvid in s tem večjo uspešnost pri negi.

Negovalni postopek lahko vedno izberete sami ali pa  izbor kreiarata skupaj s profesionalno kozmetičarko, ki bo postopek vsakič posebej prilagodila potrebam vaše kože v danem trenutku in s tem bo učinek nege še uspešnejši.