GREEN PEEL     v BIOKOZMETIČNEM salonu ga opravljamo že več kot 35 let

 

ZMAGOVALEC

Reader's Choice Award

BEAUTY FORUM Reader’s Choice Award

2010, 2011, 2012, 2015, 2016, 2017

MOČ NARAVNE LEPOTE

Nova koža v petih dneh

Pred več kot 60. leti je Christine Schrammek zagotovila osnovo za originalni GREEN PEEL® Zeliščni Piling .Postopek, ki pomaga ljudem z različnimi problemi kože do čiste in enakomerne polti. Osnova pilinga je mešanica osmih izbranih zelišč, ki vsebuje encime, minerale in vitamine, ki se nežno vmasirajo v kožo in danes ga uporabljajo zdravniki in kozmetologi po vsem svetu. Različne količine zeliščne mešanice GREEN PEEL® Zeliščnega pilinga omogočajo individualno prilagoditev metode glede na tip kože in želene cilje postopka.

Originalni GREEN PEEL® Zeliščni Piling ekskluzivno izvajajo certificirani zdravniki in kozmetologi.

Kozmetična linija derma.cosmetics by Dr. med. Christine Schrammek je popolnoma naravna

Celovita kozmetična linija Dr. med. Christine Schrammek derma.cosmetics je bila narejena z dermatološkim vodilom. Medicinsko navdihnjena za maksimalno učinkovitost. Pomembno vlogo ima uporaba visoko tehnološke aktivne sestavine v kombinaciji z naravnimi aktivnimi sestavinami z dokazano učinkovitostjo v vseh izdelkih. Cilj naših različnih linij za nego kože je reševanje številnih problemov kože, kot na primer: nečista, suha, zrela, zahtevna in občutljiva koža.

 Po temeljiti analizi kože, se zeliščna mešanica intenzivno vmasira v kožo. Krvni obtok se poveča, izboljša se dobava kisika in hranil, obnova kože je stimulirana. Ta učinek se ustavi po dveh do petih dneh, odvisno od strukture kože, z bolj ali manj močnim piling učinkom na koži. Med tem časom je potrebno uporabljati posebne izdelke Dr. Schrammek za domačo nego. Zaključna faza GREEN PEEL® Classic postopka je po petih dneh profesionalna nega, ki sedaj zelo vpojno kožo intenzivno nahrani in navlaži z dragocenimi aktivnimi sestavinami.

ZA REGENERACIJO KOŽE

GREEN PEEL® Classic

Regeneracija in obnova z učinkom pilinga

Desetletja uspeha originalnega GREEN PEEL® Zeliščnega pilinga govorijo sama zase. To je rešitev za različne težave s kožo na obrazu in na telesu.

Impure skin before a GREEN PEEL Classic

  • Nečista koža, sebum ciste
  • Brazgotine
  • Koža, ki je nagnjena k prezgodnjemu nastajanju gub s povešanjem kontur obraza
  • Koža poškodovana zaradi prekomernega sončenja
  • Anti-Aging preventiva
  • Nekatere oblike hiperpigmentacij
  • Strije
  • Povešena koža na telesu (trebuh, nadlakti, stegna)
  • Velike por

 

 ZA VIDNO BOLJ VITALNO KOŽO

 GREEN PEEL® Energy

Vitalnost in regeneracija brez učinka pilinga

 

Ta metoda z naravnimi zelišči opazno zagotavlja energijo. Stimulira prekrvavitev in presnovo, kar vodi do naravnega izboljšanje teksture kože, brez kakršnih koli piling učinkov. GREEN PEEL® Energy zagotavlja Vaši koži naravno energijo, ki jo potrebuje za obnovo celic. Pomaga zmanjšati znake staranja kože kot tudi nečistoče, brazgotine in neželene pigmentacije. Metoda vidno izboljša videz kože in harmonizira njeno površino. Idealne rezultate dobimo z rednimi, GREEN PEEL® Energy intenzivnimi negami v salonu večkrat na leto.
ZA HITRO POLEPŠANJE

GREEN PEEL® Fresh Up

Hitra Osvežitev. Brez učinka pilinga.

Tudi pri tej metodi ni piling učinka. Namesto tega je koža stimulirana in osvežena z naravnimi zelišči. Krvni obtok je stimuliran, pore so odprte in koža je optimalno pripravljena na absorpcijo sestavin pri kasnejši negi. Polt je vidno svetlejša in bolj sveža. GREEN PEEL® Fresh Up vitalizira celice in vaša koža zasije z novo svežino. Zato je ta metoda idealen reševalec problemov za utrujeno kožo brez svežine in služi kot učinkovita preventiva pred prezgodnjim staranjem in izgubo elastičnosti – primerna tudi če vaša koža še ne kaže znake staranja.