Vakuumska masaža spada med najučinkovitejše metode za REGENERACIJO kože in globjih tkiv na OBRAZU  in TELESU. Za odpravljanje celulita, ob doseganju globljih tkiv in globlje sprostitve, za lajšanje otrdelih mišic, bolečin ipd. Gre za masažno tehniko, omenjeno pred več tisoč leti, preizkušeno in učinkovito.MASAŽNE VENTUZE  so narejene iz anti-alergijskega medicinskega silikona,ki je varno za uporabo in ne reagira z nobenimi kozmetičnimi
izdelki (masažnimi olji, kremami,…).
SO IZJEMNO PRILJUBLJENE  PRI  NARAVNI KOZMETIČNI NEGI KOT ODLIČEN PRIPOMOČEK,
ki se ga lahko uporablja z vsakim masažnim oljem.

ANTICELULITNA VAKUUMSKA MASAŽA Z VENTUZAMI

 

Anticelulitna vakuumska masaža je priznana terapevtska masaža, ki se uporablja za preoblikovanje telesa, zmanjšanje celulita in zmanjšanje obsega telesa, pri kateri dosežemo boljše efekte z uporabo ventuz, t.j. posebnih ročnih pripomočkov iz antialergijskega medicinskega silikona. Le-ta je varen za uporabo in ne reagira s kozmetičnimi izdelki, kot so masažna olja, kreme in podobno.

Okrogle ventuze se pogosto uporabljajo za vakuumsko terapijo in vakuumsko masažo, katere učinki so zmanjšanje »pomarančne«, ohlapne in povešene kože, izboljšanje cirkulacije krvi v koži, vzpodbujanje nastanka kolagena in izločanje toksinov.

Pripomore k zmanjševanju celulita in obsega telesa, še posebej na zadnjici, bokih, trebuhu, stegnih in rokah.

Rezultat je bolj napeta in elastična koža. Vakuumska masaža pa ima tudi ugodne zdravstvene učinke, saj pomaga lajšati težave pri prehladnih obolenjih, bronhitisu in glavobolu ter izboljša delovanje krvnega in limfnega obtoka.

Omenjena vakuumska masaža zagotavlja vidne rezultate v boju proti celulitu, ki poleg doprinosa k učinkovitosti izvajanja omogoča tudi samomasažo doma.

 

OBRAZNA MASAŽA  s  FACELIFT  VENTUZO –  BELLA  BACCI

Se staranje resno pozna na koži vašega obraza in dekolteja?
Bi radi spodbudili tvorbo kolagena in regeneracijo celic?
Vas motijo globoke gube in povešena koža?

Potem je pomlajevalni tretma z ventuzami prava rešitev za vas. Uporabljajo  jo tudi pred modnimi revijami in fotografiranji znanih manekenk.
Za vidno bolj napeto, gladko in sijočo kožo ga uporabljajo tudi znane igralke..

Ventuza terapija je starodavna tehnika,  ki jo Kitajci uporabljajo predvsem za obnovitev funkcionalnega ravnovesja v telesu, zato jo povsod po svetu, v luksuznih SPA in lepotnih centrih, pogosto vključujejo v svojo ponudbo kot pomlajevalno zdravljenje, saj je učinek viden takoj.
Njihov učinek lahko primerjamo z vsemi sodobnimi napravami endermologije, vakuuma… razlika je le, da so popolnoma naravne, enako učinkovite in brez stranskih učinkov.

Prav tako je njihova velika prednost ta, da dajejo takojšen občutek dobrega počutja in sprostitve.

Ventuza tretma za zmanjševanje gub, za pomlajevanje kože,tvorbo kolagena,za odpravljanje dvojne brade in dvig lic(hrček), za odpravljanje podočnjakov in utrujenega videza ter zabuhlosti.