cold PLASMA

Aparat”COLD PLASMA”prihaja pravzaprav iz medicine.Razlog za številne strokovne raziskave v zvezi z aparatom imenovanim cold PLASMA,je v njegovi izjemni  sposobnosti celjenja izjemno globokih ran,  izredno močnem antimikotičnem, antibakterijskem in protivnetnem delovanju.S temi sposobnostmi aparata je bil napravljen preboj in s tem možnost ciljanega apliciranja in zdravljenja. Presenetljivi  rezultati zdravljenja v dermatologiji so seveda dokumentirani.Študije so bile opravljene tudi na medicinski  univerzi v Gottingenu in Bremenu.

REVOLUCIJA  v   KOZMETIKI  pri  PROBLEMIH  S  KOŽO !!!!

nekoč revolucionarni dosežk v medicini – zdaj tudi v KOZMETIKI

DAJTE  KOŽI SVEŽINO  in  ENERGIJO

KAJ je PLAZMA ?

Plazma je beseda z več pomeni. V fiziki in kemiji pomeni plazma eno od agregatnih stanj snovi. V medicini pomeni plazma eno od sestavin krvi.Led, voda in vodna para so tri agregatna stanja iste snovi, ki jih vsi poznamo iz šole. Kaj bi nastalo, če bi plin še naprej segrevali? To je četrto agregatno stanje ali plazma.V plazmi so atomi in molekule snovi v”vznemirjenem ” stanju.

KOZMETIČNI  APARAT z imenom cold PLASMA, ustvarja ultra visoko frekvenco energije,ki jo je mogoče usmeriti na kožo,ne da bi se je dotaknili. Ker aparat   cold PLASMA ustvarja energijo,ki oscilira na višji frekvenci kot laserska svetloba,ni interakcije s komponentami kože,krvi ali vezivnega tkiva,kot je pri laserski terapiji.Aparat,ki ga imenujemo coldPLAZMA je po raziskavah  BREZ  STRANSKIH UČINKOV.

Možnost uporabe v KOZMETIKI:

SEBOREJIČNA koža nagnjena k  AKNAM,

Mladostniške AKNE:močno zmanjšanje klic,protivnetno delovanje

OKSIGENACIJA  TKIVA:LIFTIG  in FIRMING obogatitev  kolagena  in elastina

PIGMENTNI MADEŽI

STRIJE  in  BRAZGOTINE

CELIČNA migracija

RAFINIRANJE  kože-odstranjevanje delcev umazanije

POVEČANJE PENETRACIJE  aktivnih snovi  npr.  HYALURON Forte, C vitamin,BIOpeptidi….

Hiter uspeh pri zdravljenju MIKOZ  KOŽNE  in NOHTNE  GLIVICE

V medicini se že več let zelo uspešno uporablja za CELJENJE  RAN in za zmanjšanje OKUŽB s  HERPESOM

Negovalni učinek  je neverjeten ,viden takoj in je dolgotrajen.Kadar pa ga kombiniram še z drugimi postopki npr.Microneedling,pa so rezultati spektakularni