Tradicionalna kitajska masaža z vročimi, vulkanskimi kamni nam je znana že več kot 2000 let in sodi pod okrilje tradicionalne kitajske medicine. Do globoke sprostitve, pospešene cirkulacije in povsem sproščenih sicer utrujenih mišic vodi mešanica toplote in akopresure.

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni

Masaža z vročimi vulkanskimi kamniPrednosti te masaže pred ostalimi terapijami so: termo terapija ,ter personalizirana masaža,ki vklučuje različne  masažne tehnike (gnetenje, trkanje, glajenje in polaganje). Stone terapija teži k uravnoteženju telesa, z dodajanjem in odvzemanjem toplote sprožimo  v telesu reakcije, ki nam pomagajo k popolni harmoniji.

Terapijo pričnemo izvajati s polaganjem kamnov ob hrbtenici, na energetska središča – čakre, tako dosežemo, da kamni  toploto in njim lastno energijo prenesejo na telo.Po krajšem sproščanju pričnemo izvajati masažo, z masažnimi tehnikami, ki se izvajajo izključno s kamni.

Toplo olje in vroči vulkanski kamni poživljajo krvni obtok, blagodejno vplivajo na mišice, izjemno pomirjajo telo in duha in vas napolnijo z novo energijo.