ELEKTROAKUPUNKTURSTIMULATOR(EPS)

Pri akupresuri z zunanjo stimulacijo  dosežemo neverjetne in zelo dolgotrajne rezultate

Aku-točke, ki jih uporabljamo , so lahko ali pa tudi ne na območju, kjer se pojavlja določen simpton. V teoriji tradicionalne kitajske medicine(KTM) so izbori takih točk in njihova učinkovitost utemeljeni na stimuliranju sistema določenega meridiana, s čimer naj bi uravnovesili yin in yang oziroma gi energijo in dosegli olajšanje.

Akupresurne točke na površini kože imajo visoko električno prevodnost in najbolj učinkovito prevajajo zdravilno energijo.Na Kitajskem pravijo zdravilni energiji Qi. Meridiani (skupno 12) so telesne zdravilne poti energije. ELEKTROSTIMULACIJA prevaja zdravilno energijo po meridianah in s tem izboljšuje pretok in ravnotežje,ter tako lahko najbolj učinkovito sprostimo napetost in odpravimo neestetizem.Energijske blokade lahko nastanejo zaradi stresa in drugih različnih dejavnikov in so tako lahko vzrok za veliko estetskih težav. Zelo dobro so dokumentirane in objavljene študije učinka akupresure.Služi kot pomemben pripomoček za HUJŠANJE, ODPRAVO CELULITA, AKEN, GUB,….

Akupresura je vsaj tri tisočletja stara tehnika,pri kateri s prsti ali z za to prirejeno akupresurno palčko, pritiskamo na točno določene točke na telesu in s tem odpravljamo  ESTETSKE težave.Rezultat iskanja slik za digitopresuraRezultat iskanja slik za digitopresura

Obrazna refleksologija -delujemo preko refleksnih področij na obraz

Ker se vseh pet vidikov življenske energije povezuje tudi prek obraznih refleksnih con, pri refleksologiji obraza vplivamo na ravnovesje energij z različnimi preparati, ki jih nanašamo na točno določene refleksne cone. Tako načrtovana nega obraza nam zagotavlja rezultat, ki je viden in občuten takoj  , njegovo moč delovanja pa čutimo še dolgo.Pri tej negi se uporabljajo starodavne tehnike (refleksologija) v kombinaciji z energetskimi mešanicami serumov in mask  za nego in uravnoteženje  kože, ter vzpostavitev dobrega počutja.